quinta-feira, 1 de novembro de 2012

Chocolate Fudge


Ingredientes:
  • 1 (7 ounce) jar marshmallow creme
  • 1 1/2 cups white sugar
  • 2/3 cup evaporated milk
  • 1/4 cup butter
  • 1/4 teaspoon salt
  • 2 cups milk chocolate chips
  • 1 cup semisweet chocolate chips
  • 1/2 cup chopped nuts
  • 1 teaspoon vanilla extract
Modo de Fazer:
 Line an 8x8 inch pan with aluminum foil. Set aside. In a large saucepan over medium heat, combine marshmallow cream, sugar, evaporated milk, butter and salt. Bring to a full boil, and cook for 5 minutes, stirring constantly. Remove from heat and pour in semisweet chocolate chips and milk chocolate chips. Stir until chocolate is melted and mixture is smooth. Stir in nuts and vanilla. Pour into prepared pan. Chill in refrigerator for 2 hours, or until firm.

É claro que a gente só usou chocolate meio amargo e mesmo assim ficou MUITO doce (tipo, só dá pra comer um pedacinho por dia...). E como eu sei que no Brasil não tem evaporated milk (eu acho) e nem marshmallow creme, não me dei ao trabalho de traduzir a receita... hahhaha

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